Acasă Blog

Bonul de 914 lei, câştigător la Loteria Fiscului

0

Şansele cetăţenilor de a câştiga un premiu la ediţia de Paşte a Loteriei Fiscului s-au risipit.

Vino la vot pe 26 mai! Votează ca să se poată întoarce acasă copiii tăi!

0

Cifrele pot părea uneori seci, nu pot exprima dorul şi durerea din suflet pentru cei dragi care sunt plecaţi din ţară.

Datele abonaţilor E.ON din Piatra-Neamţ, vândute concurenţei

0

Condamnarea la închisoare cu suspendare a unui ieşean care a lucrat la E.ON (actuala Delgaz Grid), pentru „acces ilegal la un sistem informatic“ şi „transfer neautorizat de date“, a scos la iveală faptul că bărbatul a vândut, în 2015, unor firme concurente, baza de date cu informaţii confidenţiale despre 104.357 de clienţi, din Piatra-Neamţ, Oneşti, Zalău, Timişoara, Târgu Mureş, Sibiu, Reşiţa, Miercurea Ciuc, Mediaş, Bistriţa Năsăud, Baia Mare, Bacău, Botoşani, Suceava şi Cluj.

Accident cu trei răniţi la Timişeşti

0

Ieri dimineaţă, pe la ora 10.20, în împrejurări care urmează să fie stabilite de poliţişti, a avut loc un accident de circulaţie în satul Dumbrava (al comunei Timişeşti); în eveniment fiind implicată o Dacia Logan.

Preşedintele PNL Neamţ Mugur Cozmanciuc, alături de preşedintele României Klaus Iohannis! Peste 800 de liberali nemţeni au participat la mitingul din Piaţa Victoriei!

0

Peste 800 de liberali nemţeni s-au alăturat, sâmbătă, celor peste 50.000 de liberali din toată ţara, la unul dintre cele mai mari mitinguri la care a participat şi preşedintele României Klaus Iohannis, unde s-a vorbit despre viitorul României în Europa, despre referedumul pe Justiţie, unde s-a dat semnalul că tot mai mulţi români îşi doresc o schimbare, îşi doresc ca după data de 26 mai să se mobilizeze forţele pentru binele României.

Microbuz pietrean implicat într-un accident, cu 14 victime, la Bacău

0

Joi spre vineri noapte (16/17 mai), şoferul unui microbuz de transport persoane, care circula pe direcţia Piatra-Neamţ – Bucureşti, a fost implicat într-un grav accident rutier, soldat cu 14 victime, în Bacău.

Guvernul anunţă amnistie fiscală!

0

Peste 600.000 de români vor beneficia de amnistie fiscală, ei urmând a fi scutiţi de plata anumitor contribuţii către Fisc.

78.000 de nemţeni sunt hipertensivi

0

Cu prilejul „Zilei Mondiale de Luptă împotriva Hipertensiunii“, marcată, în fiecare an, la 17 mai, inspectorii sanitari atrag atenţia că, în judeţul nostru, sunt aproximativ 78.000 de mii de bolnavi cu diagnosticul de hipertensiune arterială (HTA).

PSD se simte încolţit şi recurge la războiul politic dus cu arme murdare. De ce PSD nu vrea prezenţă mare la urne şi cum poate fi învins

0

Partidul de guvernământ a intrat în panică cu numai două săptămâni înainte de alegeri.

Medic veterinar, judecat pentru corupţie

0

La începutul acestei săptămâni, procurorii au dispus punerea sub acuzare a unei femei din municipiul Piatra-Neamţ, medic veterinar, pentru fraudarea bugetului Uniunii Europene, prin acte de corupţie.

Programul PNL pentru europarlamentare – seriozitate și competență. Profesioniștii care duc România în primul rând al Europei

0

Partidul Național Liberal și-a lansat programul politic pentru alegerile europarlamentare intitulat ”Profesioniști în Parlamentul European”. Este un program pentru o Românie cu drepturi și beneficii depline în Uniunea Europeană, un veritabil program de guvernare europeană. Oferă o viziune completă, profesionistă, în toate sectoarele importante.