Acasă Economic Ana Monda: „Prefer să promit mai puţin şi să fac mai mult“

Ana Monda: „Prefer să promit mai puţin şi să fac mai mult“

1892
0
DISTRIBUIȚI

Ana Monda, candidatul M10, explică simplu de ce vrea să ajungă primar la Piatra-Neamţ: „Pentru că iubesc oamenii şi vreau ca Primăria Piatra-Neamţ să redevină instituţia la care pietrenii să vină ca la ei acasă, cu bucurie, cu încredere şi fără teamă că problema lor nu va fi rezolvată cu prioritate din cauza altor interese“.

Monda mai crede în transparenţă totală – pietrenii să cunoască în orice moment ce se face şi cum sunt cheltuiţi banii atât ai lor, cât şi cei atraşi prin alte surse şi îşi doreşte o administraţie locală fără corupţie, cu respect şi preţuire pentru toţi cetăţenii oraşului.

„Nu candidez pentru mine ci pentru cetăţenii acestui oraş, iar cei care mă cunosc ştiu că niciodată nu am promis un lucru şi nu m-am ţinut de cuvânt şi nici nu m-au schimbat ca om nici succesul, nici eşecul, nici funcţiile şi nici banii. Singurul lucru care m-a schimbat este experienţa acumulată în timp şi pe care vreau să o folosesc în slujba oamenilor“, a mai spus candidatul M10.

Ana Monda, candidatul M10 la Primăria Piatra-Neamţ şi-a stabilit priorităţile şi propune pietrenilor un mod simplu de a aduce în faţa pietrenilor modul ei personal, dar şi al M10, de a face administraţie.

Drept urmare, Ana Monda propune şase puncte clare în care menţionează cum se poate face ordine în administraţia aleasă şi numită.

În primul rând, ea vorbeşte despre depolitizarea funcţiilor de conducere din cadrul societăţilor Primăriei. „În funcţii de directori, membri C.A. vor avea acces numai persoanele cu pregătire şi experienţă în domeniu şi vor fi selectaţi pe baza unui concurs riguros şi onest“, spune candida-tul M10.

Urmează transparenţa totală a tuturor activităţilor şi deciziilor din cadrul Primăriei, a modului în care sunt cheltuiţi banii atât ai cetăţenilor cât şi cei atraşi prin alte surse şi continuă cu un alt criteriu: cooptarea de specialişti acolo unde e cazul, pentru ca pietrenii să se asigure că se iau cele mai bune decizii.

Monda susţine că este necesară consultarea lunară a cetăţenilor pentru a le prezenta ceea ce îşi propune administraţia locală să realizeze şi pentru a se asigura că deciziile se iau împreună cu cetăţenii, dar şi pentru a afla noi propuneri referitoare la pro-blemele care apar.

„Doresc impunerea unui comportament prietenos atât al conducerii cât şi al tuturor salariaţilor acolo unde este cazul; rezolvarea cât mai operativă a problemelor cetăţenilor care vin la primărie astfel încât aceştia să ni se adreseze ca unor prieteni, fără reţineri şi fără teama că dacă nu îi cunoaşte cineva din primărie problema lor nu va fi tratată cu prioritate.

În ceea ce priveste investiţiile, în linii mari, vă spun că împreună cu echipa Partidului M10, vom veni în oferta electorală numai cu proiectele pe care vom fi siguri că le vom putea realiza şi le vom face publice în perioada destinată campaniei electorale. Preferăm să promitem mai puţin şi să facem mai mult deoarece, cu siguranţă, vor interveni oportunităţi pe care nu putem să le anticipăm cu certitudine“, declară Ana Monda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.