Acasă Eveniment Adolescent dispărut

Adolescent dispărut

1799
0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii pietreni desfăşoară activităţi de căutare a minorul Vlad Gheorghiţă Fundăcescu, în vârstă de 17 ani, care era instituţionalizat, fiind dat în grija unui asistent maternal profesionist. Oamenii legii au fost alertaţi despre plecarea acestuia în ziua de 19 ianuarie, de reprezentanţii Direcţiei de Protecţie a Copilului.

Din investigaţii a reieşit că în seara de 14 ianuarie, la ora 19.30, minorul a plecat de la locuinţa persoanei care-l avea în grijă, iar de atunci nu a mai revenit. În momentul plecării, el era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de culoare negru, geacă de fâş roşie cu negru, iar în picioare purta adidaşi albi. Din verificările oamenilor legii a rezultat faptul că minorul a plecat benevol şi nu a fost victima vreunei infracţiuni. Poliţiştii l-au căutat în municipiul Piatra-Neamţ şi localităţile limitrofe, însă până în prezent minorul nu a fost identificat.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea acestuia, este rugată să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de Poliţie, ori să sune la 112! (Mihai SAVA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.