Acasă Social 15 francezi la strâns gunoaie prin Buruieneşti

15 francezi la strâns gunoaie prin Buruieneşti

846
0
DISTRIBUIȚI

Sub sloganul „Pământ curat, om salvat“, Centrul Diecezan Caritas Iaşi, în parteneriat cu Asociaţia „Akwaba – Les Enfants’’ din Lyon, Franţa, şi Primăria Doljeşti, organizează, până pe 30 octombrie, acţiuni de sensibilizare şi responsabilizare a comunităţii din Buruieneşti cu privire la colectarea selectivă a deşeurilor şi păstrarea unui mediu curat.

Toată săptămâna trecută, angajaţii Centrului de Resurse pentru copii şi tineri Don Bosco din Buruieneşti şi cei 15 voluntari francezi, împreună cu profesorii şi elevii de la Şcoala Buruieneşti, au organizat acţiuni de ecologizare şi colectare a deşeurilor. Şi persoanele care primesc ajutor social au participat la acţiunile de ecologizare, altfel riscau să rămână fără venitul minim garantat.

Acţiunile se vor încheia mâine, 30 octombrie, cu un spectacol pe tema păstrării unui mediu curat, susţinut de cei 22 de copii, beneficiari ai Centrului de Resurse pentru copii şi tineri Don Bosco din Buruieneşti, urmat de o prezentare a activităţilor de ecologizare şi a rezultatelor acestora. (Liviu ILIE)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.